BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Home fund selector 1440x300

BNP Paribas Asset Management

De vermogensbeheerder voor een wereld
in verandering

Over ons

Meningen en standpunten

POPUP_BOOK_CITY_SRI_INVESTMENT_OUTLOOK_2019

Beleggingsvisie voor 2019: een nieuw regime

Lees onze visie op de markten en de economie en de vooruitzichten voor diverse beleggingsklassen

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - TM Artificial Intelligence 1440x300

AI in emerging markets – a really intelligent investment option

What it is and why it matters

Belegginsstrategie

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Finance 1 1440x300

Vervroegde beurssluiting op 24 en 31 december 2018

Op 24 en 31 december sluit Euronext Amsterdam eerder dan gebruikelijk, namelijk om 14.00 uur. Dit betekent dat orders voor onze fondsen die genoteerd zijn aan deze beurs vóór 13.30 uur ingelegd dienen te worden.

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Finance 1 1440x300

Maandrapport Assetallocatie – November 2018

Oktober leek in veel opzichten een herhaling van februari: de aandelenkoersen daalden sterk, de volatiliteit van aandelen schoot omhoog en de bewegingen in overige beleggingsklassen, waaronder opkomende valuta’s en spreadproducten, bleven beperkt. Een van de belangrijkste redenen voor de aandelencorrectie was de hogere rente op Amerikaanse staatsobligaties (US Treasuries – UST’s). Volgens ons is dit een structurele ontwikkeling. Ten eerste lijken UST’s de jarenlange neerwaartse rentespiraal te hebben doorbroken. Ten tweede was de reële rente hierbij de drijvende kracht. Dit weerspiegelde zowel de kwantitatieve verruiming als de sterke economische groei. Fundamentals vormen een verklaring voor de hogere rente. De verkoopgolf van aandelen was echter moeilijker te voorspellen. In dergelijke omstandigheden moeten we afgaan op onze indicatoren van de marktdynamiek. Deze gaven aan dat de aandelenmarkt in september gevoelig as voor een correctie.

Logo_Investorscorner_200x200

The BNP Paribas Asset Management blog - Click here to read articles

Markets and central banks/Investing/Thought leadership and the investment outlook (articles in English, French and German)

Contact

Contact

Uw lokale contactpersonen

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Bnppam 1440x300

Over ons

BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheertak van BNP Paribas. Institutionele beleggers kunnen bij ons terecht voor beleggingsproducten en -diensten van hoge kwaliteit met een nadruk op wereldwijde multiasset-, aandelen- en obligatiestrategieën.