BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Home fund selector 1440x300

BNP Paribas Asset Management

De vermogensbeheerder voor een wereld
in verandering

Over ons

Meningen en standpunten

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - TM Artificial Intelligence 1440x300

AI in emerging markets – a really intelligent investment option

What it is and why it matters

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - TM FED 1440x300

The dove in the dots: paving the way for a US inflation overshoot

Does the FOMC hope that with only moderate policy tightening, it can eventually succeed in returning US inflation to objective after an overshoot?  

Belegginsstrategie

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Finance 1 1440x300

Maandrapport Assetallocatie – 6 september 2018

Aandelen deden het in de VS opnieuw beter dan in onder meer de eurozone en de opkomende markten. Dit weerspiegelt voor een deel het verschil in economische groei: de Amerikaanse economie groeit sterk, gesteund door het expansieve begrotingsbeleid en de terughoudende opstelling van de Federal Reserve, terwijl de groei in de eurozone en de opkomende markten verhoudingsgewijs zwakker is. Het verschil reikt echter verder dan de snellere economische groei. De aandelenrally in de VS wordt geleid door de IT-sector, die sinds 2016 goed is voor 20% - 50% van het aandelenrendement in de VS. Diverse ratio’s duiden erop dat de rally zijn grenzen lijkt te bereiken. Een andere opmerkelijke ontwikkeling in augustus betrof de hernieuwde spanningen in de opkomende markten. De economische stress in Turkije, zwakkere groei in China, handelsfricties tussen China en de VS en sterkere dollar drukten de koersen in de opkomende markten. De opkomende markten bieden volgens ons waarde, maar de factoren om deze waarde te ontsluiten – een zwakkere dollar, agressieve stimulering in China en nieuwe handelsbesprekingen tussen de VS en China – zijn nog niet aanwezig. De vooruitzichten voor beleggingen in de opkomende markten zijn verslechterd; protectionisme en de krappere liquiditeit vertroebelen de perspectieven voor de langere termijn.

BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Finance 4 1440x300

Kwartaalrapport assetallocatie – Juli 2018

De markten kunnen nu in kalmer vaarwater komen; deze thema’s kunnen voor een kentering zorgen

Logo_Investorscorner_200x200

The BNP Paribas Asset Management blog - Click here to read articles

Markets and central banks/Investing/Thought leadership and the investment outlook (articles in English, French and German)

Contact

Contact

Uw lokale contactpersonen

Over ons

BNP Paribas Asset Management is de vermogensbeheertak van BNP Paribas. Institutionele beleggers kunnen bij ons terecht voor beleggingsproducten en -diensten van hoge kwaliteit met een nadruk op wereldwijde multiasset-, aandelen- en obligatiestrategieën.