De duurzame belegger voor een wereld in verandering
  • Home
  • BNP Paribas Asset Management genomineerd voor de vwd Cash Fund Awards 2018

BNP Paribas Asset Management genomineerd voor de vwd Cash Fund Awards 2018

BNP Paribas Asset Management
 

Op 8 maart 2018 worden de vwd Cash Fund Awards uitgereikt. Dit evenement is een samenwerking tussen vwd group, Cash en The Asset en vindt plaats in Hotel Arena te Amsterdam.

De awards worden uitgereikt aan de best presterende fondsen en fondsbeheerders. De nominaties zijn gebaseerd op de vwd diamond rating van de vwd group. Beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) worden beloond in verschillende categorieën. Dat geldt ook voor aanbieders van deze beleggingsproducten.

 

Diamond Rating

De toekenning van de prijzen en de certificaten vindt plaats op basis van de ‘diamond rating’ die vwd heeft ontwikkeld. Deze is zuiver kwantitatief, dus zonder subjectieve componenten. Een belangrijk uitgangspunt is dat fondsen worden beloond, die door alle economische cycli heen het beste presteren en daarom een minimale trackrecord bezitten van vijf jaar. Daarbij wordt gekeken naar rendement, volatiliteit en kapitaalbescherming.

In het woud van duizenden fondsen die in Nederland worden aangeboden, komt zo de fondsmanager die het verschil heeft gemaakt bovendrijven.

BNP Paribas Asset Management is met drie beleggingsfondsen genomineerd in de volgende categorieën:

Equity Asia Pacific:
BNP Paribas Asia Pacific High Income Equity Fund

Equity Japan:
Parvest Equity Japan Small Cap

Money Market EUR:
Parvest Enhanced Cash 6 Months

 

Kijk voor meer informatie over de vwd Cash Fund Awards: https://www.fundawards.nl/

 

 

 

Over hetzelfde onderwerp: