De duurzame belegger voor een wereld in verandering
BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Bnppam 1440x300
  • Home
  • BNP Paribas Asset Management neemt meerderheidsbelang in Gambit Financial Solutions

BNP Paribas Asset Management neemt meerderheidsbelang in Gambit Financial Solutions

BNP Paribas Asset Management
 

BNP Paribas Asset Management neemt meerderheidsbelang in Gambit Financial Solutions, een toonaangevende Europese aanbieder van oplossingen voor digitaal beleggingsadvies[1].  

In lijn met zijn strategisch plan 2020 wil BNP Paribas Asset Management (BNPP AM) voortaan innovatieve en geavanceerde digitale adviesdiensten aanbieden om de digitalisering van zijn distributeurs te ondersteunen en te verbeteren.

Gambit Financial Solutions (Gambit), een Belgisch fintechbedrijf met een erkende expertise, heeft unieke interfaces ontwikkeld voor een digitaal parcours met begeleidend advies of een volledig digitaal parcours van klanten. Gambit behoudt de onafhankelijkheid waaraan het zijn succes te danken heeft en breidt zijn klantenbestand uit als bevoorrechte partner in het domein van robo-adviesoplossingen voor de Retail- en Private Wealth-netwerken van BNP Paribas Groep.

 

[1] De voorgestelde transactie werd voor gelegd ter goedkeuring aan de ‘Commission de surveillance du secteur financier’ en de ‘Commissariat aux assurances’ in Luxemburg

Over hetzelfde onderwerp: