De duurzame belegger voor een wereld in verandering
BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - Selection 1 1440x300

Onze fondsen kopen

 

Hoe kunt u onze fondsen kopen? U kunt de beleggingsfondsen van BNP Paribas Asset Management kopen via bijna alle in Nederland geregistreerde aanbieders van fondsen (ABN AMRO, Rabobank, ING, Binck Bank, de Giro, etc.).

Let wel: niet alle aanbieders bieden ons volledige assortiment aan. Wij raden u aan contact op te nemen met de aanbieder van uw keuze en te vragen of u het gewenste fonds kunt kopen en tegen welke kosten. De kosten kunnen per aanbieder verschillen.

Op onze website www.bnpparibas-am.nl vindt u alle beschikbare fondsen. Deze zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten op grond van de Wet op het financieel toezicht.

Op www.bnpparibas-am.nl vindt u ook het prospectus en de Essentiële Beleggersinformatie (EBi) met informatie over het fonds en onder andere de risico’s. Daarnaast vindt u hier de meest recente financiële rapporten over het fonds.

Alle informatie is ook verkrijgbaar bij BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT Nederland N.V., Client Service, Postbus 71770, 1008 DG Amsterdam

Telefoon: +31 20 527 5275

e-mail: AMNL.ClientServiceNorthernEuropeIN@bnpparibas.com

 

Vanwege de maatregelen welke zijn getroffen i.v.m. het coronavirus is de telefonische bereikbaarheid van onze medewerkers niet optimaal. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om bij voorkeur per e-mail contact met ons op te nemen. U ontvangt dan z.s.m. een reactie van ons. Hartelijk dank voor uw medewerking.