Onze oplossingen

We hebben thema’s gekozen die volgens ons de belangrijkste prioriteiten van beleggers weerspiegelen. Gekoppeld aan deze thema’s is een selectie van fondsen die volgens ons de meest relevante oplossingen bieden voor de uitdagingen van de huidige marktomgeving en de veranderende behoeften van onze klanten.

Ampoule_ISR_630x215

Duurzaam en verantwoord beleggen

Socially responsible investment (SRI)-fondsen waren tot voor enkele jaren bij het brede publiek amper bekend, maar zijn nu bezig aan een spectaculaire opmars in de portefeuilles van zowel institutionele als particuliere beleggers.

European_Equities_630x215

Europese aandelen

De gunstige conjunctuur en aantrekkelijke waarderingen ten opzichte van de andere ontwikkelde markten zijn goede redenen om in aandelen uit de eurozone te beleggen. Sinds 2017 bleven die achter doordat de euro duurder werd, maar het einde van die trend lijkt in zicht.

TOP_AM_P1802031_EMD_CAMPAIGN_630x215.png

Obligaties uit opkomende landen

Obligaties uit de opkomende markten als een beleggingscategorie is de afgelopen jaren snel gegroeid, zowel in de breedte als de diepte. Als gevolg hiervan is er sprake van meer verfijning in de soorten vastrentende producten waaruit beleggers kunnen kiezen. Tegelijkertijd hebben wijzigingen in het wettelijke kader en bij het toezicht in veel opkomende landen de soliditeit van beleggingen in obligaties uit de opkomende markten verbeterd. Naar onze mening is een combinatie van vastrentende obligaties uit opkomende markten in lokale valuta en in harde valuta een aantrekkelijke keuze voor beleggers.

visuel_factor_investing_630x215

Factorbeleggen

Dankzij onze erkende expertise (11 miljard euro onder beheer op dit gebied) en de jarenlange ervaring van onze teams (sinds 2008) oogst onze in-house Factor Investing-benadering, gebaseerd op eigen langdurig academisch onderzoek groeiend succes bij beleggers.

Liner versus sailing boat

Small caps

Smallcaps kunnen dankzij hun specifieke kenmerken, zowel zakelijk (flexibiliteit, innovatie) als financieel (koers minder nauwlettend gevolgd door analisten, mogelijke overnamedoelwitten) een echte meerwaarde bieden aan wie naar een hoge alfa streeft.