Beleggingsthema’s

Vijf actuele thema’s weerspiegelen volgens ons de prioriteiten van beleggers. In lijn daarmee selecteerden we fondsen die naar onze mening de meest relevante oplossingen bieden in de huidige marktomgeving en voor de veranderde behoeften van beleggers.

Duurzaam en verantwoord beleggen

Duurzaam beleggen in de toekomst

European_Equities_630x215

Overweging Europese aandelen

De gunstige conjunctuur en aantrekkelijke waarderingen ten opzichte van de andere ontwikkelde markten zijn goede redenen om in aandelen uit de eurozone te beleggen. Sinds 2017 bleven die achter doordat de euro duurder werd, maar het einde van die trend lijkt in zicht.

TOP_AM_P1802031_EMD_CAMPAIGN_630x215.png

Het hoe en waarom van investeren in EMD

Obligaties uit de opkomende markten als een beleggingscategorie is de afgelopen jaren snel gegroeid, zowel in de breedte als de diepte. Als gevolg hiervan is er sprake van meer verfijning in de soorten vastrentende producten waaruit beleggers kunnen kiezen. Tegelijkertijd hebben wijzigingen in het wettelijke kader en bij het toezicht in veel opkomende landen de soliditeit van beleggingen in obligaties uit de opkomende markten verbeterd. Naar onze mening is een combinatie van vastrentende obligaties uit opkomende markten in lokale valuta en in harde valuta een aantrekkelijke keuze voor beleggers.

visuel_factor_investing_630x215

Factorbeleggen

Voorbij actief & passief beheer

Small en midcaps

Kruid uw beleggingen met small en midcaps