De vermogensbeheerder voor een wereld in verandering
BNP PARIBAS ASSET MANAGEMENT - TM Emerging markets 1440x300
  • Home
  • Pleiten de fundamentele factoren voor beleggen in opkomend schuldpapier in lokale valuta’s?

Pleiten de fundamentele factoren voor beleggen in opkomend schuldpapier in lokale valuta’s?

Bryan CARTER
 

Woon op 13 maart ons webinar over obligaties uit de opkomende markten bij

Na een sterke performance in 2017, onder meer dankzij de zwakte van de Amerikaanse dollar en bbp-groei, hebben obligaties uit de opkomende markten in lokale valuta’s het tot dusver ook dit jaar goed gedaan. Het lijkt er volgens ons op dat ook 2018 een jaar wordt met aantrekkelijke rendementen. Wel geloven wij dat die eerder door zorgvuldig geselecteerde obligaties zullen worden gegenereerd dan uit een over de brede assetklasse opgebouwd exposure.

In dit webinar van een half uur gaan Bryan Carter en JC Sambor, resp. hoofd en co-hoofd van het team voor opkomende vastrentende producten, dieper in op actuele thema’s in de opkomende markten. Ze bespreken de verschillende aanjagers en risicofactoren en geven hun mening over de huidige pluspunten van opkomend schuldpapier.

Kijk naar Bryan en JC over de volgende thema’s:

  • Recente volatiliteit in de wereldwijde markten
  • Verwachte bbp-groei in de opkomende markten
  • Geldstromen naar de opkomende markten
  • Gevolgen van hogere grondstoffenprijzen
  • Geleidelijke stijging van momenteel ondergewaardeerde opkomende valuta’s tegenover de Amerikaanse dollar

 

Dinsdag 13 maart 2018

16.00 uur

Meer informatie over beleggen in de opkomende markten met BNP Paribas Asset Management vindt u hier

Hoe inschrijven?

Het webinar wordt uitgezonden op het BrightTalk platform. Hebt u zich nog niet ingeschreven bij BrightTalk, dan dient u een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken om dit webinar te bekijken.

Wat als ik er niet bij kan zijn?

Er wordt een replay online gezet die u op verzoek kunt bekijken via dezelfde link die u hebt gebruikt om in te schrijven.

Hebt u een vraag voor ons?

Stuur ons een e-mail en we zullen uw vraag behandelen tijdens het live webinar

De waarde van uw belegging kan fluctueren en de mogelijkheid bestaat dat u uw initiële inleg niet terugkrijgt. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Beleggen in opkomende markten, gespecialiseerde of beperkte sectoren is waarschijnlijk onderhevig aan een hoger dan gemiddelde volatiliteit als gevolg van een hoge mate van concentratie, grotere onzekerheid door informatiegebrek, lagere liquiditeit of een grotere sensitiviteit voor veranderingen in marktcondities (sociaal, politiek en economisch).

Sommige opkomende markten bieden minder veiligheid dan de meerderheid van internationale ontwikkelde markten. Dit leidt ertoe dat dienste voor portefeuilletransacties, -liquidatie en

-conservatie namens fondsen belegd in opkomende markten een groter risico met zich meedragen.

Over hetzelfde onderwerp: